Kitesurfles strand horst

Strand horst is een Veilige vlak waterspot  

 Je kunt overal staan en ideaal voor beginners

√  Lessen met Radio communicatie in helmen 

√  Ideaal voor kitesurfles met kinderen

Kitesurfles Strand Horst & Veluwemeer

Strand Horst ligt aan het Veluwemeer net naast Ermelo en onder Harderwijk. Strand Horst biedt zeer goede ingrediënten voor kitesurfles en om te leren kitesurfen. De kite zone is ruim opgezet, je kunt bijna overal staan en er staan geen golven noch stroming. 

Voor Kitesurfles, is Strand Horst is één van onze favoriete locaties omdat de leercurve van de cursisten vrij stijl is. Iedereen voelt er zich veilig doordat je er kunt staan en er relatief veel ruimte hebt. Na de les kan je lekker een drankje of hapje doen bij Telstar Surfclub. 

Als de wind niet hard genoeg waait, wijken we uit naar andere locaties zoals Muiderberg,  Ijmuiden, Hoek van Holland of Kijkduin. 

Kitesurfen op Strand Horst kan met wind uit het zuidwesten, westen, noordwest en noorden. Met andere richtingen is de wind aflandig en zeer vlagerig. Natuurlijk heeft Horst ook zijn nadelen. Op het gehele veluwe meer is de wind regelmatig vlagerig, wat het soms lastig maakt om controle te krijgen als beginner. 

Duo kitesurfles

o.b.v. 2 personen
135
p.p
 • 3,5 uur effectief les
 • max 2 personen per les
 • Inclusief materiaal
 • Ook voor kinderen en herintreders
 • Na je 1e les ook nog pakketvoordeel

Kitelespakket

3 dagdelen o.b.v. 2 personen
405
375
p.p
 • 10,5 uur effectief les
 • Max 2 personen per les
 • Inclusief materiaal
 • Aankoop begleiding materiaal
 • inclusief IKO certificaat ook in buitenland
Populair

Privé kitesurfles

2,5 uur les
175
p.p
 • 2,5 uur effectief les
 • Inclusief materiaal
 • Inclusief IKO certificaat
 • Aankoop begeleiding materiaal
 • Beste prijs/kwaliteit en learning curve
Beste

Vraag nu vrijblijvend je Kitesurfles aan:  

Als je het formulier invult, dan bellen we je z.s.m. even terug. Je kan ook alvast je beschikbaarheid of voorkeursdata aangeven in onderstaande tabel. (betalen is achteraf bij ons)

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Vol of niet beschikbaar

Waarom bij ons kitesurfen op Strand Horst?

Professioneel en kwalitatief hoogwaardige lessen met radio communicatie in helmen (dit heeft Telstar op strand Horst niet)

Persoonlijke en geduldige manier van lesgeven. Veel aandacht voor het individu

We doen niet aan groepslessen. We geven les aan Max 2 personen per kitesurf instructeur (Veel leertijd en korte wachttijd)

Inclusief nieuw Slingshot materiaal en uitrusting (Geen extra kosten voor huur wetsuit etc)

Ervaren kitesurf instructeurs (IKO & VDWS gediplomeerd)

Kitesurfen en kite foilen leren wanneer het jou uitkomt

We zijn een mobiele kitesurfschool en geven les op 7 verschillende kiteles locaties door Mid-West Nederland, waaronder strand Horst. We gaan naar de spot waar de wind het beste is. 

Na afloop ontvang je een IKO certificaat en de mogelijkheid voor begeleid kitesurfen en materiaal aankoop begeleiding

Kijk voor meer info op kitesurfles en over ons op de kitesurfschool 

kitesurfles nederland
leer kitesurfen muiderberg

Meer info over Kitesurfles Strand Horst

Je kun dichtbij het strand parkeren dat bestaat uit een stuk gras en daarna zand. Parkeren met een korte auto kost je 6 euro per dag en als je een grotere auto hebt, langer dan 6 meter, betaal je 11,- euro per dag. Wil niet betalen, dan zet je je auto bij Telstar Surf voor deur en loop je 500 meter. 

Strand Horst heeft een aangegeven kitesurf zone. Het eerste strandje aan je linker hand is het kitesurfstrand. Deze zone, ook op het water, loopt tot ongeveer het restaurant van Telstar beach.  We adviseren beginners ook niet verder te gaan dan de vaargeul. Deze is diep met veel binnenvracht verkeer. 

Je hebt op Strand Horst een aantal faciliteiten. De toilethokjes zijn vaak gesloten buiten het seizoen om en verder vind je een koude douche. Het kitesurfstrand bestaat uit een groot grasveld en een echt strandje. Helaas ligt dit vaak bezaaid met Zwanenshit. Dus pas op je met kite hier. Iets verder vind je Telstar Beach, wind -en  kitesurfverhuur en het restaurant. 

Strand Horst is een relatief veilige plek voor kitesurfen. Het nadeel is met zuidwesten wind dat je de kite niet op het strand kunt lanceren omdat je je in de luwte van de bomen zit dan. Dat betekent dat je je kite mee moet nemen het water in, waarna je deze na 50 tot 100 meter lopen kunt lanceren. Let op turbelente wind als je je kite op het strand legt. 

Kijk voor meer info over de wind even op Windfinder Strand Horst en Kitespot

Open tussen

09.00-20.00 uur